Humor

Meer laden...

Uitgelicht

Informatie over Humor

Dagelijks lees je wel opmerkelijke nieuwsfeiten die echt humor zijn. In het nieuws is vaak veel humor te vinden. Wij, van Headlines.nl, hebben alle grappige nieuwtjes verzameld. Deze vind je in het overzicht. Om snel even te lachen, kan je hier dus op een van de headlines klikken.

Er bestaan heel veel verschillende vormen van humor. Ook heeft iedereen weer een andere smaak wat humor betreft. Waar de ene persoon zich rot om moet lachen, is voor de ander juist helemaal niet grappig. Op deze pagina vind je tal van grappige en humorvolle nieuwtjes die helemaal naar jouw smaak zijn.

Humor kan in verschillende situaties optreden. Zo kan het een vermindering van spanning zijn of een plotselinge opluchting. Het kan ook optreden bij een verrassende wending of een onverwacht antwoord op een vraag. Verder is humor een bekende vorm van leedvermaak. Dit houdt in dat je moet lachen om iemand anders zijn fouten, of om iemand die zich dom, grappig of onhandig gedraagt.

Verder bestaat er ook nog landgebonden humor. Een bekende voorbeeld hiervan is de Britse humor, welke over de hele wereld geliefd en bekend is. Bekende Britse humorvolle series zijn onder meer Monty Python’s Flying Circus, Blackadder, Fawlty Towers en Absolutely Fabulous.